Om

Jeg er en erfaren mand, født i 1967, der har arbejdet professionelt med mennesker og forandring af mennesker siden 1997. I min rolle som konsulent og projektleder for en lang række udviklings- og implementeringsprojekter i både ind- og udland, har jeg mødt utallige varianter af udfordringer med baggrund i kultur, opvækst eller det faglige. Jeg har mødt mennesker der uden videre kunne flyttes og andre, som krævede det lange seje træk, for at kunne se lyset, for enden af tunnelen. 

 

Jeg er uddannet Coach og Coachtræner, med baggrund i en 3 årig uddannelse i NLP. Herudover er jeg uddannet som Kognitiv Coach, Tankefeltsterapi (EFT), Enneagrammet og har en særlig certificering i håndtering af Stress.
Det giver dig, som kunde og Coachee en sikkerhed for høj kvalitet, da jeg har studeret Coaching og Coaching teknikker i mere end 5 år. Derudover har tusindvis af timers erfaring i coaching og håndtering af stress. I december 2017 vil det være 10 år jeg begyndte at benytte disse teknikker, hvorfor de også er afprøvet igen, og igen.
 
Jeg har en dyb erhvervserfaring som It-konsulent og projektleder indenfor både indenfor den private og offentlige sektor. Og har gode resultater fra begge verdener, som giver mig en unik indsigt i samspillet i mellem disse. 
Som chef, projektleder og mentor har jeg arbejdet med årsagerne til hvorfor mange medarbejdere oplever stress og rammes af stress over længere perioder. Noget der ofte bunder i manglende egenkontrol, manglende ansvar fra ledelsen, konflikter kollegaer i mellem og overblik over opgaver, formål og forholdet i mellem forventninger og mulige ressourcer.
 
Du kan læse mit samlede CV, der findes opdateret på Linkedin.   
Som Coach, Mentor, Konsulent og Rådgiver er det min opgave at gøre den forskel, der er behov for. Det er min opgave, at flytte mine kunders og klienters bevidsthed til selvindsigt – og selv bliver i stand til at løse dine opgaver og udfordringer.
Jeg kommer ikke med en kuffert fyldt med resultater, men med en kuffert fyldt med værktøjer, erfaringer og kompetencer, der gør det muligt for os i samarbejde, at skabe de ønskede resultater.
Coachee/Klient/Stresset: 
Læge og sundhedscentret på Park Alle 156 1.sal, 2605 Brøndby
Eller der hvor du føler dig tryg, og vil indgå i en åben dialog.
Via Telefon
Vi kan også tale sammen via telefon.
Jeg har stor erfaring med telefoncoaching med personer der har bopæl i både Nord-, Midt og Sønderjylland, Fyn og Øerne.
 
Aftale:
Ring på +45 2424 2389
eller skriv nlphenrik@gmail.com for en aftale.

____________

StressCare.dk er et Brand under selskabet:

NLPHENRIK.DK IVS
CVR-nr. DK36426403