Hvem er jeg…

Hej og velkommen
Jeg arbejder med mennesker hver dag, og ser potentialet i den enkelte. Jeg glæder mig over at se mennesker omkring mig vokse og glæde sig over et nået mål. At de samtidig bliver bevidst om, at de har kunne holde fast i en ny adfærd, som støtter den enkelte i at være en bedre udgave af sig selv.
 
0.11_0_0_0_256_342_csupload_66887763
Er du erhvervskunde og ønsker projekt Coaching, mentorrolle og/eller assistance til facilitering af møder eller workshops findes informationer her.
Vi har alle små eller større sider af os selv, som vi ikke altid er lige stolte af. De kan og vil ofte være hæmmende for den enkelte. De vil ofte relateret med tabu, som vi ikke ønsker at belyse og derfor stikker ofte hovedet i busken. “Ude af syne, ude af sind.” 
Desværre forsvinder de ikke og vi snyder kun os selv. Ved adressering af en hæmmende adfærd eller negative overbevisninger, og dermed aktivt arbejde med at ændre det negative eller hæmmende til det bedre, kan du som menneske opleve en bedre verden. Du kan blive den bedst udgave af dig selv !!
Er du stresset, er pårørende til stresset som enten ikke anderkender det eller som ikke har overskud til at arbejde sig ud sin stress – så er der hjælp at hente.
Som StressCoach er jeg specialiseret i, at hjælpe personer som er kommet lidt for langt ud af en af livets små stier, og som gerne vil tilbage på sporet. Læs mere om Stresshåndtering og Coaching her på siden. Hjælpen er ikke længere væk, end en telefonsamtale
Hvorfor vente til senere, hvis du kan opleve værdien allerede nu?
 
Er du en del af en organisation, offentlig eller privat og har udfordringer med forandringer ved projekters implementering, er der ligeledes hjælp at hente.
 
Med mere end 18 års erfaring i implementering af forskellige projekter i større eller mindre organisationer, er min værktøjskasse meget omfangsrig. Med de korrekte certificeringer indenfor alle niveauer indenfor implementering og særligt CM (Change Management) som fokusere på forandringer i den enkelte medarbejder, gruppen/teamet, organisationen samt de ledelsesmæssige aspekter som gør forskellen på succes og katastrofe.
Klik dig rundt på og læs min blog. Skulle du have spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte mig.
Har du lyst til en dialog om hvad der gemmer sig bag konceptet; 
 
Så er du velkommen til at kontakte mig for en aftale.
Jeg kommer ikke med en kuffert fyldt med resultater, men med en kuffert fyldt med værktøjer, erfaringer og kompetencer, der gør det muligt for os i samarbejde, at skabe de ønskede resultater.
Som erhvervskunder mødes vi på jeres adresse(r) eller efter aftale. Jeg er til rådighed i hele landet og udlandet. Jeg fakturere ikke transport indenfor storkøbenhavn. 
Og vi aftaler transportform og pris derudover. 
Coachee/Klient/Stresset: 
Læge og sundhedscentret på Park Alle 156 1.sal, 2605 Brøndby
 
Eller der hvor du føler dig tryg, og vil indgå i en åben dialog.
Via Telefon
Vi kan også tale sammen via telefon.
Jeg har stor erfaring med telefoncoaching med personer der har bopæl i både Nord-, Midt og Sønderjylland, Fyn og Øerne.
 
Aftale:
Ring på +45 2424 2389
eller skriv nlphenrik@gmail.com for en aftale.
De bedste hilsner
Henrik Povlsen
Selvstændig konsulent, NLP-, Kognitiv-, Team-, Projekt- og StressCoach
Specialist indenfor Forandrings-ledelse,  Stressforebyggelse og trivsel.